12/07/2019

Позоришна представа „КАКО ЖИВОТ“ изведена на сцени Центра за културу

У оквиру „Беранског културног љета“, на сцени Центра за културу Беране, синоћ је Народно позориште из Ужица, извело позоришну представу „Како живот“. Представу је режирао Славенко Салетовић, дугогодишњи Шеф катедре за Позоришну и радио режију Факултета драмских уметности у Београду, а текст ја написала Нина Митровић, хрватска књижевница.
Сјајан креативни тим актера, јединог професионалног позоришта из ужичког краја, након готово два сата игре, публика у Беранама је наградила громогласним аплаузом. Прваци Народног позоришта из Ужица, Дивна Марић и Слободан Љубичић као и глумци Момчило Мурић и Ивана Павићевић Лазић са много умијећа, играли су главне јунаке, ове емотивне приче.
У овом позоришном комаду ,који се одвија у старачком дому ,јунаци се отварају, прилазе једни другима, дијеле своје страхове и туге и дарују једни другима љубав и разумијевање. Представа отвара питање: Да ли живиш онако како желиш, или си одустао од себе самог?
Беранска публика је још једном потврдила да умије да препозна праве вриједности које је на сцену беранског Центра за културу синоћ својом идејом, причом, енергијом, извођењем донио ужички ансамбал, често и радо виђен у Беранама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *