07/11/2019

Позоришна представа „Јасмин на странпутици“, Позоришта „Славија“ из Београда, одиграна је синоћ у беранском Центру за културу у оквиру манифестације „Дани руске културе“. Сала Центра за културу била је испуњена до последњег мјеста и са великом пажњом публика је пратила игру глумица чије каријере прате деценијама.
Двије глумачке диве Љиљана Лашић и Рада Ђуричин , уз помоћ младог колеге Данијела Ковачевића, сјајном игром и енергијом су показали зашто ова представа има тако дуг позоришни живот, а у Беранама је синоћ доживјела своје триста десето извођење.Текст за ову представу написала је Љиљана Лашић, актерка представе и како сама каже ово је љубавна драма. Режију потписује Владимир Лазић.
Причу о Јасмину, лику који је залутао у земљу у којој тражи спас од ратних страхота, које ничим није изазвао, али чији га одјек прати у стопу, публика у Беранама је наградила дугим аплаузом.
Ово је само још једно у низу гостовања Позоришта „Славија“ из Београда са којим Центар за културу има сјајну дугогодишњу сарадњу ,увијек на задовољство актера и наше публике.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *