04/02/2022

АУДИЦИЈА ЗА ДЈЕЧИЈЕ МУЗИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ,,ЦРНА ГОРА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ У ПОНЕДЕЉАК 7.ФЕБРУАРА У БЕРАНАМА

Општина Беране и ове  године имаће  представнике који ће узети учешће на највећем дјечијем музичком такмичењу у земљи “Црна Гора у ритму Европе”, намијењеном такмичарима узраста од 12 до 21. године, дјеци и омладини Црне Горе, која посједују таленат за пјевање и плес. Подршку дјеци и омладини Црне Горе кроз телевизијски формат, највећи ове врсте у земљи, дају и амбасадори земаља Европе, Европске Уније, Аустралије и Израела. Програм “Црна Гора у ритму Европе” ће се у 2022. години,  емитовати уживо на Радио Телевизији Црне Горе. Овим путем Општина Беране позива сву дјецу и омладину са територије Општине, која посједују   један од поменутих талената да се пријаве на АУДИЦИЈУ за закмичење  “Црна Гора у ритму Европе”, која ће се одржати у понедељак, 7. фебруара са почетком у 14.00 часова у Сали Центра за културу- Беране.

Дјеца и омладина могу се пријавити слањем поруке на инстаграм налог @ritamevrope или број телефона 00381606555013 (viber/whatsaap). Дјеца која се пријављују за пјевање треба да пошаљу видео не дужи од 1 минута изводећи пјесму по жељи без матрице или пратеће музике, претходно се представивши именом и презименом, годином рођења и градом из којег долазе. Дјеца која се пријављују за плес не шаљу видео, већ само поруку. Порука треба да садржи њихово име и презиме, годину рођења, град из којег долазе. Уколико се пријављују као плесна група, могу се пријавити са једног налога тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког од члана групе. Плесачи са собом на флешу (USB) треба да понесу музику уз коју ће играти и плесати.

Уколико дјеца из било којих разлога нијесу у могућности да се пријаве, могу се појавити на самој аудицији у свом граду и представити свој таленат у пјесми или плесу.

Одабрани ће имати прилику да свој врхунски таленат за пјевање и плес усавршавају током вишемјесечних припрема, са тренерима гласа као и умјетничким директорима сценског перформанса програма „Црна Гора у ритму Европе“.

Побједник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма „Црна Гора у ритму Европе“ и гледалаца који гласају путем СМС-а, а само финале телевизијског преноса биће емитовано у директном преносу на Радио Телевизији Црне Горе (РТЦГ). Све пропозиције такмичења налазе се на сајту www.theeurope.eu

Сва дјеца и омладина као и сви присутни у просторији у којој ће се аудиција одржати у обавези су да носе маске.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *