20/02/2023

„Црна Гора у ритму Европе“ – Аудиција за младе пјеваче и плесаче у Беранама 8. марта

Аудиција за највеће дјечје музичко – плесно такмичење у земљи „Ритам Европе“, намијењено такмичарима узраста од 14 до 21. године талентованим за пјевање и плес са територије општине Беране, биће одржана у Центру за културу, 8. марта, са почетком у 11 часова.

”Ритам Европе“ је јединствена дипломатска дјечја манифестација у оквиру које дјеца и млади, кроз сценско – музички наступ, представљају свој град, али и једну од држава Европе, Европске уније, Аустралије и Израела која ће им бити додијељена од стране организатора такмичења.

Општина Беране, као партнер на овом пројекту важном за афирмацију и очување умјетности и талената из нашег града, позива сву заинтересовану дјецу и омладину да се пријаве на аудуцију.

Пријава на аудуцију врши се слањем поруке на Инстраграм налог @rhythm_of_europe или на број телефона + 382 69 778 778 (viber/whatsapp). Порука треба да садржи име и презиме, годину рођења и град из којег долазе.

Пријављивање плесне групе могуће је извршити са једног налога путем поруке која ће садржати горе наведене податке за сваког од чланова, а сви плесачи на аудицију морају донијети и музику уз коју ће се представити. Уколико неко није у могућности да се пријави раније то може учинити и на дан аудиције.

Одабрани на аудицији имаће прилику да своје умијеће у плесу и пјесми усавршавају током вишемјесечних припрема са тренерима гласа, као и са умјетничким директорима сценског перформанса „Ритма Европе“.

Финално такмичење биће одржано крајем маја или током јуна на Цетињу, уз директан телевизијски пренос на телевизији са националном покривеношћу у Црној Гори, а побједник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма „Ритам Европе“ и гледалаца који гласају путем СМС-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *