09/04/2024

Филм „Љубав Твоја и непослушност моја“ у биоскопу Центра за културу

Играно – документарни филм „Љубав Твоја и непослушност моја“ аутора Луке Ђурапчевића биће приказан у Центру за културу у петак, 12. априла 2024. године у 20 часова.

„Љубав Твоја и непослушност моја“ је екранизована истинита прича младог Подгоричанина који је хук и пјесме са трибина замијенио Литургијом, химнографијом Цркве која славослови Бога Живога и Истинитог, а припадност навијачкој групи – припадношћу Народу Божијем.  Филм чија је снажна порука о покајању и повратку Дому Очевом, као и позивом на слогу међу закрвљеном браћом, размекшава и најхладнија срца.

У 60 минута колико филм траје, публика ће моћи да види и чује занимљиву причу и снажну поруку о слози. Направљена је паралела између улице, ноћног живота, навијачке трибине, живота на западу који многи идеализују и са друге стране Литургијског живота у заједници са Христом као крајњег циља сваког човјека.

Од добровољног прилога који буде прикупљен на пројекцији филма, у договору са аутором, Хуманитарна организација „Срби за Србе“ помоћи ће вишечлане српске породице, а Хуманитарна организација „Млади за Космет“ новац ће усмјерити светињама на Косову и Метохији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *