24/04/2024

Представа „Клара, догодило се нешто неочекивано“ на сцени Центра за културу

             Позоришна представа „Клара догодило се нешто неочекивано“ у продукцији Сцене „Маска“ из Шапца, биће изведена у понедјељак, 29.04.2024. године у 20 часова на сцени Центра  за културу у Беранама. Текст и режију потписује глумац Иван Томашевић који и игра у представи са Анетом Томашевић и Александром Ристић.

             Представа је вишеструко награђивана. За улогу у овој представи Иван Томашевић је на Данима Зорана Радмиловића у Зајечару добио награду „Зоранов брк“. Сцена „Маска“ и позоришна представа „Клара догодило се нешто неочекивано“ изазвали су велику пажњу у позоришном животу Србије. Ова представа изведена је више од 80 пута на сценама у Србији и широм Европе.

              У овој причи о судбини позоришних стваралаца, представља се брачни пар глумаца незадовољних заједничким животом и властитим театарским ангажманом, упетљаних у брачни троугао у којем је и њихова млада амбициозна колегиница, глумчева љубавница.

              Цијена улазнице је 3 еура, а продаја у Центру за културу на дан извођења представе од 8 – 10  и на билетарници од 19 -20 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *