24/12/2019

Премијера представе „Лице“ у Центру за културу

У продукцији Центра за културу Беране, у сриједу 25.12.2019. године у 20 сати, премијерно ће бити изведена представа „Лице“, по тексту Александра Галина, а у режији Зорана Ракочевића. Овај комад говори о губљењу човјековог идентитета пред немилосрдним налетом сумњивог капитала. Наводи нас да се запитамо какво је то наше заједничко „лице“, шта смо постали, да ли нам је лице само параван или носећа суштина нашег бића.

Глумачку подјелу чине: Данило Лонгаревић, Вања Јовићевић, Ђорђије Татић и Маша Лабудовић. Сценографију и костиме потписује Ивана Вана Пелевић. Продуценткиња представе је Јелена Шошкић.

Овај пројекат је финансиран средствима обезбијеђеним путем Конкурса „Развој културе на сјеверу Црне Горе“ Министарства културе Црне Горе и уз подршку Општине Беране. Пројекат су подржали и „Нови дом Симпо“ и „Обућа Миња“.

Након премијерног извођења представе које је заказано за 25. децембар 2019. године у 20 сати, прва реприза позоришне представе „Лице“ ће бити изведена наредног дана 26.12.2019. године у 20 часова у беранском Центру за културу.

Улаз је слободан за премијеру и прву репризу. Добро дошли.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *