14/10/2019

VI Међународни фестивал позоришта за дјецу „Лимско срце“

У организацији Центра за културу Беране а под покровитељством Општине Беране  –    VI Међународни фестивал позоришта за дјецу „Лимско срце“ биће одржан од 16. до 18. октобра 2019. године.

Током ова три дана у беранском центру за културу биће изведено шест дјечијих позоришних представа за ученике основних школа градског и сеоског подручја наше општине, малишане из ЈПУ „Радмила Недић“ и полазнике Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју. Све представе су бесплатне за дјецу, која ће долазити организовано у предвиђеним терминима договореним са управама школа.

Представе: „Доживљаји мачка Тоше“, „Дјечија права и забава“, „Књижевно вече“, „Школа знања“, „Аутобиографија“ и „Заљубљени витез од Мораче“, играће се на сцени Центра за културу 16, 17. и 18. октобра 2019. године, за беранске ученике. Текстове Бранка Ћопића, Бранислава Нушића, Драгана Копривице, Тода Николетића и Велимира Ралевића, играће глумци из Крагујевца, Никшића, Рожаја, Београда, Алексинца и Ниша.

Свечано отварање фестивала „Лимско срце“ заказано је за сриједу, 16. октобар 2019. године у 10 сати у Центру за културу, а након тога услиједиће позоришне представе за најмлађе које по правилу донесу велику радост.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *